Rannikon Maa-aines

Rannikon Konepalvelu Oy on perustettu vuonna 2007. Yrityksen perusideana on tarjota asiakkaille palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa toimintamme peruspilarit ovat:

Palvelut ja tuotteet kustannustehokkaasti yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa

laatu

Laatu

Laadunvarmistuksemme on kaikki nykystandardit täyttävää ja myymme vain asianmukaisti testattuja ja hyväksyttyjä tuotteita. Rakennustöissä käytettävä kalusto on nykyaikaista ja käytämme laadunvarmistuksessa mm. seuraavia menetelmiä: GPS 3-D koneohjausta, Kantavuuskokeita, sekä itselleluovutusmenetelmää

toimintavarmuus

Toimitusvarmuus

Varmistamme asiakkaan palvelukokoisuuden toteutumisen kattavan työnhallintajärjestelmän, sekä keskitetyn tilaus ja myyntijärjestelmän avulla.

tehokuus

Tehokkuus

Tehokkuutemme perustuu kokemukseen, jonka mukaan olemme asettaneet vaatimukset henkilöstön ammattitaidolle, sekä kalustolle. Pyrimme suorittamaan palvelun asiakkaan näkökannalta mahdollisimman tehokkaasti niin kustannus kuin aikataulujen osalta. Esimerkiksi rakennusten perustuksia toimitamme vain avaimet käteen periaatteella, koska tällä keinolla pystymme pitämään kustannukset kurissa ja vastamaan sovitusta aikataulusta.